Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 491m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.450.000,-

Ref: 4141221

te koop

prachtige villa op een topligging

Authentieke woning van 1928, volledig en luxueus gerenoveerd in 2018, verscholen in een paadje te Knokke-Heist, op een zeer centrale, doch rustige ligging. (100m van de Zeedijk) Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, aangename living met gas-haard, eetplaats en volledig ingerichte keuken; op de bovenverdiepingen: 5 ruime slaapkamers en 5 badkamers. Meerdere terrassen en mooi aangelegde tuin. Garage voor 1 wagen en meerdere parkeerplaatsen. Kelder. Zeer uitzonderlijk produkt en enorm gezellig! (EPC 156.91 kWh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4141221
Opp.ca. 240m²
Bruto grond opp.ca. 491m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC156kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2017-83/EP14946/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan