Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1160m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.495.000,-

Ref: 4143443

te koop

Villa met open zichten

Alleenstaande villa met open zichten op de polders in een residentiele villa wijk in Knokke. De woning heeft tal van mogelijkheden met grote volumes. Indeling : inkomhall met vestaire en toilet, woonkamer en tv-hoek, bureau, eetkamer en open keuken, garage. 1e verdieping : masterbedroom met badkamer, slaapkamer 2, slaapkamer 3, douchekamer, slaapkamer 4 2e verdieping : 2 slaapkamers, badkamer; (EPC 433 kwh/m² - UC 0002314219-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4143443
Verdiepingen2
Opp.ca. 363m²
Bruto grond opp.ca. 1160m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 2
Verwarmingindividueel gas cv
EPC433kWh/m²
Ref. EP(B)0002314219-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan