Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 485m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.645.000,-

Ref: 4144419

te koop

Prachtige nieuwbouw koppelvilla

Nieuwbouw koppelvilla op een rustige ligging in het prachtig project “Duinenwater”, op enkele stappen van de nieuwe golf van Knokke, het zwembad en Lakeside Paradise. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, lichtrijke woonkamer met grote raampartijen en gashaard, eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken en een bijkeuken..Op de eerste verdieping: masterbedroom met dressing en grote badkamer, 2 slaapkamers met elk een eigen douchekamer. Op de 2de verdieping: twee slaapkamers en een douchekamer. Garage voor één wagen en verschillende parkings op de oprit. Contacteer ons (050/60.10.20) voor vrijblijvende informatie.

Referentie nr.4144419
Opp.ca. 339m²
Bruto grond opp.ca. 485m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers3
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan