Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 1.295.000,-

Ref: 4148045

te koop

2 slpk appartement op topligging aan de wandeldijk in het Zoute.

Prachtig ingericht hoekappartement van 90m², zéér goed gelegen in één van de meest standingvolle residentie op de wandeldijk in het Zoute en genietend van een mooi zeezicht. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, mooi terras en mogelijkheid tot aankoop van een grote garagebox in de residentie. (EPC 246 kwh/m² - UC 20200730-0002299076-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4148045
Verdieping4
Verdiepingen4
Opp.ca. 80m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 90m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 2038
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC246kWh/m²
Ref. EP(B)20200730-0002299076-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan