Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 142m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.975.000,-

Ref: 4149199

te koop

Uitzonderlijk appartement gelegen op de Wandeldijk

Luxueus en hoogwaardig afgewerkt appartement met frontaal zeezicht, privatieve tuin en zongericht terras. Gelegen in een prestigieuse residentie in het Zoute, ter hoogte van de Wandeldijk, het Zwin en de zeilclub RBSC. Indeling : inkomhal met vestiaire en gastentoilet, aangename eet- en woonkamer (meer dan 7meter gevelbreedte!) uitgevend op het zongerichte terras met tuin en volledig uitgeruste keuken in marmer. Masterbedroom met dressing en badkamer, Slaapkamer 2 en 3 met telkens een eigen douchekamer. Elke slaapkamer geeft uit op het zuidgerichte terras met een adembenemend uitzicht over natuurpark 'het Zwin'. Kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van 2 parkeerplaatsen in de residentie. (EPC 303 kwh/m² - UC 2089118)

Referentie nr.4149199
Verdiepingen4
Opp.ca. 142m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 2431
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC303kWh/m²
Ref. EP(B)2089118
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan