Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 750.000,-

Ref: 4150200

te koop

Prachtig appartement met uniek zicht op het meer te Duinenwater

EXCLUSIEF TE KOOP : In de residentie Meerzicht " Duinenwater " te Knokke, zéér mooi en zonnig tuinappartement met een uniek zicht over het meer. Indeling : inkom met vestiaire, apart toilet, living / salon met veel lichtinval en terras gericht naar het Westen, volledig ingerichte open keuken met praktische berging. 2 aangename slaapkamers en één complete badkamer. De slaapkamers geven uit op het terras en de tuin. Hoogwaardige afwerking. Een bezoek waard. Garage staanplaats in de residentie mogelijk. verkoop onder registratie! (EPC 116 kWh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4150200
Verdiepingen3
Opp.ca. 90m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC115kWh/m²
Ref. EP(B)31043G-2013-340/EP02996/a001/d01/sd00225
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan