Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 181m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4160011

te koop

Nieuwbouwing hoogwaardig afgewerkt in het Zoute

Nieuwbouwwoning afgewerkt met hoge afwerkingsgraad en aparte architecturale elementen gelegen in het Zoute. Indeling: Inkom met gastentoilet en vestiaire. Leefruimte met ingemaakte kasten uitgevend op het zuid- west gericht terras en tuin. Open keuken met eiland voorzien van alle comfort afgewerkt met natuursteen. Aansluitend is er een bijkeuken en berging. Op de eerste verdieping: Polyvalente ruimte met ingemaakte kasten uitgevend op het zuid gericht terras met open zicht. Volwaardige slaapkamer met dressing en douchekamer. Apart toilet. Op de tweede verdieping: Volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten en aansluitend de badkamer. Twee kleinere slaapkamers. Douchekamer. Staanplaats voor de woning. Alarm en domotica aanwezig. Splitsing grondwaarde en constructiewaarde.

Referentie nr.4160011
Verdiepingen3
Opp.ca. 188m²
Bruto grond opp.ca. 181m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC94kWh/m²
Ref. EP(B)90373830
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan