Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 376m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.325.000,-

Ref: 4161387

te koop

Charmante koppelvilla met prachtige zichten

Charmante koppelvilla met prachtige zichten op wandelafstand van de minigolf en de zee. Indeling: Inkom met toilet, volledig ingerichte keuken en lumineuze woonkamer die uitgeeft op het ruime terras, Zuid West gericht. Op het verdiep: 3 dubbele slaapkamers en badkamer met bad. Op het 2de verdiep: Grote zolderkamer met veel lichtinval en douche. Beneden: Wasplaats met berging, bureau en logeerkamer. Gezellige tuin met ruim tuinhuis. Ruime garage en staanplaats tot 3 wagens mogelijk. EPC 284 kWh UC 20150525-0001762142-2.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4161387
Verdiepingen2
Opp.ca. 206m²
Bruto grond opp.ca. 376m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1412
Verwarmingindividueel condensatie
Dubbel glasJa
EPC284kWh/m²
Ref. EP(B)20150525-0001762142-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan