Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 440m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.990.000,-

Ref: 4175022

te koop

topligging nabij het Albertplein

Magnifieke koppelvilla op een toplocatie, op enkele passen van de winkels van de Kustlaan en van de Zeedijk. Verscholen in een paadje met zeer veel privacy en mooie zichten. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime living en eetkamer uitgevend op de tuin. Aparte keuken met ontbijthoek en bijkeuken/waslokaal. 1ste verdieping: Master bedroom met ingemaakte kasten en badkamer (bad, douche, toilet, dubbele lavabo). 2de kamer met douchekamer (douche, toilet, lavabo). 3de en 4de kamer met een gedeelde badkamer (bad, toilet, lavabo). 2de verdiep: 2 ruime kamers met een gedeelde douchekamer (Douche, toilet, lavabo). Dortoir. Garage voor fietsen/brommers/golfkar. Meerdere staanplaatsen voor de woning (5-6 wagens). Kelder.

Referentie nr.4175022
Verdiepingen2
Opp.ca. 296m²
Bruto grond opp.ca. 440m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC179kWh/m²
Ref. EP(B)20190804-00021818-51
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan