Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 209m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.000.000,-

Ref: 4181007

te koop

Nieuwbouw hoekappartement op de zeedijk

Mezzanine hoekappartement in het nieuwbouwproject Louise. Deze residentie bevindt zich op de zeedijk van het Albertstrand. Indeling : 1st niveau : inkom met apart toilet en vestiaire, woonkamer met zicht op zee en uitgevend op het terras, eethoek, open keuken, ruime kamer met badkamer. 2de niveau : Ruime slaapkame en badkamer, 3de slaapkamer met een badkamer. Mogelijkheid om een staanplaats aan te kopen in de residentie.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4181007
Verdieping7 + 8
Verdiepingen9
Opp.ca. 209m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers3
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan