Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 569m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.950.000,-

Ref: 4202034

te koop

Recente villa nabij het Albertplein

Smaakvolle villa, rustig gelegen in een paadje op wandelafstand 500m van de zee, het Albertplein en de Kustlaan. Tuin rondom de villa. Terras zuid gericht. 2 staanplaatsen voor auto's. Gelijkvloers inkomhal met vestiaire en toilet. Salon met open haard. Eetplaats met open keuken (Miele). Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten. 2 douchekamers en een badkamer. Apart toilet. Op de 2de verdieping: 2 slaapkamers met inbouwkasten. Badkamer en douchekamer telkens met toilet. Lift in het gebouw van niveau -1 naar niveau +1. In de kelder: 2 ruime polyvalente ruimtes (bv. fietsenberging, wasruimte, speelruimte,...). (E 68 - 31043-G-2010_486/EP02069/C996/D01/SD001)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4202034
Verdiepingen2
Opp.ca. 426m²
Bruto grond opp.ca. 569m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Oriëntatie achtergevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC102kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan