Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 139m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.425.000,-

Ref: 4202062

te koop

Prachtig 4-kamer appartement in het Zoute

Prachtig en smaakvol ingericht appartement met 4 ruime slaapkamers, verscholen in een typische villaresidentie in het Zoute in de directe omgeving van het Dominicanenkerkje en de Royal Zoute Golf. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met open keuken voorzien van alle hedendaags comfort, eetplaats en salon. Masterbedroom met ensuite badkamer (inloopdouche en bubbelbad). 3 bijkomende ruime slaapkamers en 2 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. Alle ruimtes in het appartement bieden zicht op het omliggende groen. Berging met wasplaats. 1 parkeerplaats buiten op de parking EN 1 parkeerplaats in de residentie zijn INCLUSIEF. Privatieve kelder. (EPC 20181112-0002106475-2 199 kWh/m² )

Referentie nr.4202062
Verdieping1
Verdiepingen2
Opp.ca. 139m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
GaragesJa, 1
Verwarminggas cv
EPC199kWh/m²
Ref. EP(B)20181112-0002106475-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan