Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1000m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.790.000,-

Ref: 4216363

te koop

Nieuwbouwvilla in hartje Zoute in alle luxe

Nieuwbouwvilla op een terrein van 1.000m², ideaal gelegen in een rustige laan in het Zoute, vlakbij de "Royal Zoute Tennis Club". Samenstelling: inkomhall met vestiaire en wc. Zonnige woonkamer met open haard. Woon- en eetkamer uitgevend op groot zongericht terras en tuin. Bureau. Open, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Wasplaats. Koelcel. Doucheruimte (Mudroom). Op de etage: Master bedroom met dressing en complete badkamer. 2 volwaardige slaapkamers elk met volwaardige badkamer. Tweede verdiep: 2 ruime slaapkamers. Badkamer. De villa is volledig onderkelderd, met oa. garage voor zes wagens, fietsenstalling, technische ruimte. Airconditioning voorzien. Zeer hoge afwerkingsgraad! Bezoek gaarne na afspraak op onze kantoren. Warm aanbevolen,...! (E-peil 40)

Referentie nr.4216363
Verdiepingen4
Opp.ca. 540m²
Bruto grond opp.ca. 1000m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 6
KelderJa
WasplaatsJa
Verwarminggas cv
EPC70kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-OMV-2018096256/EP13942/A001/D01/SP001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan