Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 143m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.850.000,-

Ref: 4219273

te koop

Nieuwbouw appartement met panoramisch zeezicht

Met veel trots stellen wij het nieuwbouwproject Regina Maris-Emeraude voor! De residentie Regina Maris - Emeraude is gelegen op een toplocatie op de zeedijk. Deze stijlvolle nieuwbouw is een ontwerp van Project Architects. Dit klassevol project wordt gekenmerkt door grote raampartijen en terrassen die zorgen voor een zee aan natuurlijk licht en een panoramisch zicht op de zee en zeedijk. Zowel het interieur als het exterieur hebben een hoogstaande afwerking. De aanwezigheid van grote terrassen, zowel vooraan als achteraan, geeft een extra meerwaarde aan de appartementen. Duplex appartement. Indeling: Inkomhal met toilet. Open leefruimte met mogelijkheid tot bureel en een ruim terras met panoramisch zeezicht. Volledig uitgeruste open keuken met toestellen van Miele, bijkeuken en eethoek met aangrenzend terras. Op het verdiep: Nachthal met apart toilet en douchekamer. 2 Dubbele slaapkamers met ingemaakte kasten. Masterbedroom met aansluitend badkamer met dubbele lavabo, bad en douche en ingemaakte kasten. Er zijn ondergrondse garages beschikbaar in het gebouw. Benieuwd naar de stand van zaken? Contacteer ons nog vandaag voor een afspraak!

Referentie nr.4219273
Verdieping8
Opp.ca. 143m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers2
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan