Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 75m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 985.000,-

Ref: 4226555

te koop

Prachtige open zichten over het Albertstrand

Aangenaam en lichtrijk appartement met prachtig zijdelings zeezicht. Gelegen ter hoogte van het Albertstrand in de statige residentie Albert. Dit appartement omvat een inkomhal met vestiaire, ruime living / eetkamer uitgevend op balkon met prachtig zeezicht, ingerichte en volledig geïnstalleerde open keuken, praktische berging met wasplaats, 2 volwaardige slaapkamers, grote aparte badkamer en één douche kamer. Privatieve kelder en fietsenstalling. Zeer veel lichtinval door de gunstige oriëntatie. Mogelijkheid aankoop garagebox voor grote wagen in de residentie. Absoluut een bezoek waard! EPC: 196 kWh/(m² jaar) UC:20210106-0002352297-RES-2.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4226555
Verdieping6
Verdiepingen8
Opp.ca. 75m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC196kWh/m²
Ref. EP(B)20210106-000235297-RES-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan