Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 154m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.490.000,-

Ref: 4235972

te koop

Albertstrand, uniek penthouse met terrassen, in villa-residentie.

Uniek penthouse appartement, in mooie villaresidentie, welgelegen op enkele passen van het Albertstrand en de winkels. Design afwerking met hoogwaardige materialen. Indeling : Op de derde verdieping : ruime inkomhal met vestiaire en toilet. Ruime eetplaats en living, uitgevend op 3 zonneterrassen, elks met mooie uitzichten op de villa's en de zee. Volledig ingerichte keuken met zeezicht. Praktische berging voor wasmachine en droogkast. Op de vierde verdieping: 3 slaapkamers met telkens eigen badkamer (3) en overal praktische ingemaakte kasten. Apart toilet. Extra berging. Privatieve kelder en gemeenschappelijk fietsenberging. Oppervlakte appartement 154m² - oppervlakte terrassen 17m². Een bezoek waard - opportuniteit : zee - zon - terras. (EPC 149/kWh/m²/j - UC 20200112.0002235387.res.1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaar vervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4235972
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 154m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC142kWh/m²
Ref. EP(B)20200112.0002235387.res.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan