Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 938m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.795.000,-

Ref: 4237282

te koop

Prachtige villa nabij het Domicanenkerkje

Prachtige woning met luxeuze materialen op een topligging nabij Domicanenkerkje. Typische Zoute villa met mooie volumes. indeling : hal met toilet en vestiaire. Ruime woon- en eetkamer met toegang tot de zonnige tuin en terras. Open, volledig ingerichte keuken. Koelcel. Op de eerste verdieping: Ruime hoofdslaapkamer met aanpalende dressing en grote, complete badkamer. Tweede slaapkamer met dressing en communicerende badkamer. Tweede verdieping: 3 slaapkamers. Badkamer & douchekamer. Nachttoilet. Een droomwoning om in alle luxe uw vakanties te kunnen spenderen, die de nodige ruimte biedt om ook vast te kunnen verblijven. Dit alles op een toplocatie!

Referentie nr.4237282
Verdiepingen2
Opp.ca. 344m²
Bruto grond opp.ca. 938m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
Verwarmingindividueel gas
EPC70kWh/m²
Ref. EP(B)66
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan