Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 97m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 625.000,-

Ref: 4239930

te koop

appartement vlakbij de zee met brede gevel

Zonnig appartement met breed terras en vrij uitzicht, uitstekend gelegen in de Koningslaan aan het brede kruispunt met de J. Nellenslaan. Het appartement is zeer verzorgd afgewerkt. Zijdelings zeezicht vanop het terras. Indeling: inkom, living met aansluitend terras (1.55 m breed), moderne keuken voorzien van alle comfort, gastentoilet, berging, 1 slaapkamer voor dubbel bed met aansluitende badkamer, slaapkamer 2 met stapelbedden en eigen douchekamer, beide uitgevend op een terras achteraan .Kelder en fietsenberging in het gebouw. [ EPC 152 kWh/m² - UC: 2310380].

Referentie nr.4239930
Verdiepingen8
Opp.ca. 97m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC152kWh/m²
Ref. EP(B)2310380
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan