Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 98m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 990.000,-

Ref: 4239931

te koop

Mooiste zicht van de Kustlaan

Prachtig appartement op sublieme locatie in de Kustlaan, genietende van een uitzonderlijk panoramisch zicht over de Zoutevilla's en de minigolf, dit met zonnige oriëntatie. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, ruime en lichtrijke leefruimte met adembenemend zicht. Volledig ingerichte, halfopen keuken, 2 grote slaapkamers met ingemaakte kasten, 1 badkamer, 1 douchekamer, berging/wasruimte. Mogelijkheid tot aankoop of huur van een garage in de onmiddellijke omgeving. Absoluut een bezoek waard! (EPC 156 - UC20170213-0001933927-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4239931
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 98m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC156kWh/m²
Ref. EP(B)20170213-0001933927-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan