Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 1.365.000,-

Ref: 4240067

te koop

Schitterend appartement in het park "Tennisgardens".

EXCLUSIEF TE KOOP : Prachtig appartement met zonneterras gelegen in een privé park van 5ha, op enkele stappen van de zee en het zwin. Ideaal voor liefhebbers van de kalmte, het groen en de zee. Samenstelling: Inkomhal met toilet en vestiaire, living en eetkamer met zeer groot zuid georienteerd terras, uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche & 1 met ligbad), allen voorzien van terrassen. Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats in de residentie.

Referentie nr.4240067
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 105m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC171kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan