Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.350.000,-

Ref: 4241258

te koop

Hoekappartement op de zeedijk in het Zoute

Nieuwbouwhoekappartement op de zeedijk in het Zoute. Dit is gelegen op een topligging tussen het Albertplein en Driehoeksplein. INDELING: Inkomhal met gastentoilet en berging met aansluiting wasmachine. Aangename hoekliving met prachtig zeezicht, uitgevend op het terras vooraan. Volledig, luxueus ingerichte leefkeuken. 2 slaapkamers voor dubbel bed, elk met een aansluitende douchekamer Kelder en fietsenberging op het gelijkvloers . Mogelijkheid tot aankoop van de meubels.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4241258
Verdieping1
Verdiepingen8
Opp.ca. 90m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC66kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan