Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 140m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 4242009

te koop

Duplex 140m² gelegen in de Parmentierlaan

Hoogwaardige afwerking voor dit ruim duplex appartement, goed gelegen in de Paul Parmentierlaan dicht bij de Zeedijk. Indeling: inkomhal met moderne smeedijzeren deur, compleet ingerichte keuken (met microgolf en oven merk Miele, corian werkblad, kraan met gefilterd water), ruime living / eetplaats met open haard uitgevend op terras. Masterbedroom met praktische dressing. Op de gelijkvloerse verdieping: berging met wasmachine en droogkast, apart toilet en douchekamer, twee slaapkamers met ingemaakte kasten, rechtstreeks toegang van het appartement naar de dubbele garagebox. Prijs garage: 100.000 euro. EPC: 77,66 - UC 31043-G-2015.24/EP02311/A001/D01/SD001. Zeker een bezoek waard - Appartement full option.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4242009
Verdieping1
Verdiepingen8
Opp.ca. 125m²
Bruto grond opp.ca. 140m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers1
KeukenJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC77kWh/m²
Ref. EP(B)1633059
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan