Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 120m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.650.000,-

Ref: 4242243

te koop

frontaal zeezicht - appartement in een recente residentie

Prachtig, 3-slaapkamerappartement met frontaal zeezicht in een recente residentie vlakbij het Rubensplein te Knokke. Indeling: inkomhal met toilet, aangename living met frontaal zeezicht, Terras langs voor. volledig, geïnstalleerde keuken. Masterbedroom met aansluitende badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet . Kleinere kamer met stapelbed en bureau, derde kamer met toegang tot dressing. Aangenaam terras langs achter. EPC: 68 kWh/ (m² jaar). UC: 20200527-0002273216-RES-1.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4242243
Verdieping4
Verdiepingen8
Opp.ca. 120m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC158kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan