Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 80m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 1.195.000,-

Ref: 4247336

te koop

2 slpk appartement op topligging aan de wandeldijk in het Zoute.

Prachtig ingericht hoekappartement, zéér goed gelegen in één van de meest standingvolle residentie op de wandeldijk in het Zoute en genietend van een mooi zeezicht. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers, mooi terras en mogelijkheid tot aankoop van een grote garagebox in de residentie. (EPC 246 kwh/m² - UC 20200730-0002299076-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4247336
Verdieping4
Verdiepingen4
Opp.ca. 80m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 2038
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC246kWh/m²
Ref. EP(B)20200730-0002299076-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan