Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 210m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8301 Knokke-Heist

€ 1.675.000,-

Ref: 4258503

te koop

Prachtige koppelvilla op een zucht van de zee

Prachtige koppelvilla op een zucht van de zee, gelegen in een rustig paadje te Duinbergen. Indeling: inkomhal, toilet, vestiaire, halfopen keuken voorzien van alle comfort ( grote oven, stoomoven, vaatwasser,...), eetplaats, salon met open haard die uitgeeft op het terras. 1e verdieping: masterbedroom met bijhorende badkamer en tal van ingemaakte kasten, 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, aparte douchekamer. 2e verdieping: ruime slaapkamer met badkamer Kelderverdieping met 2 garageplaatsen, wasplaats en berging (EPC: 122,55 kWh/m² en E-peil 62 - UC: 31043-G-2013_32/EP15712/B001/D01/SD001)

Referentie nr.4258503
Verdiepingen2
Opp.ca. 210m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 2
Verwarmingindividueel gas
EPC122kWh/m²
Ref. EP(B)1043-G-2013_32/EP15712/B001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan