Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 1
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 37m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8301 Knokke-Heist

€ 295.000,-

Ref: 4279927

optie te koop

prachtig appartement op een zucht van de zee

Leuke pied-à-terre te Duinbergen met mooi zicht op het Directeur-generaal Wilemspark, op enkele stappen van de zee. Indeling: hall, open keuken, leefruimte, aparte slaapkamer + badkamer. Kelder in het gebouw. (EPC 167 kWh/ (m² jaar)

Referentie nr.4279927
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 37m²
Bruto grond opp.ca. 37m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers1
Badkamers1
LiftJa
EPC167kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close