Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 93m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 ZOUTE

€ 985.000,-

Ref: 4283767

te koop

Exclusief te koop : prachtig hoekappartement (3de verd.) in het Zoute.

Mooi gerenoveerd hoekappartement van 93 m² met zijdelings zeezicht, gelegen op de 3de verdieping van een standingvolle residentie op de Zeedijk in het Zoute nabij De Wielingen. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een kamer met zeezicht.. Prachtig zuidelijk gericht terras. Mogelijkheid om een staanplaats in de residentie aan te kopen aan 70.000 €. Aparte kelder en fietsenberging. (EPC 249 kwh/m² UC 20111125-000097573)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4283767
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 93m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)20111125-0000975739-00000002-4
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close