Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1311m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.495.000,-

Ref: 4294556

te koop

EXCLUSIEF : Prachtige villa in het Zoute

EXCLUSIEF TE KOOP: ZOUTE - Droomvilla, gelegen op een ideale en klassevolle locatie in het Zoute, dit op enkele passen van de Royal Zoute Tennisclub, het strand en het Zwin. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, ruime living met open haard, lichtrijke televisiehoek met bibliotheek, volledig ingerichte keuken, eetplaats, aangename bureau. 1e verdieping: 4 ruime slaapkamers telkens met badkamer, dresssing. Zolder. Airconditioning. Grote zuid gerichte tuin met terras. Garage voor twee auto’s. Royale oprijlaan met staanplaatsen voor meerdere wagens. (EPC 232 kwh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4294556
Verdiepingen2
Opp.ca. 369m²
Bruto grond opp.ca. 1311m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 2
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC323kWh/m²
Ref. EP(B)20180314-0002041146-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan