Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1345m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.885.000,-

Ref: 4323219

te koop

Uiterst charmante villa op een heel gegeerde ligging

EXCLUSIEF TE KOOP : Prachtige villa op een heel gegeerde ligging. Zuid gericht perceel van 1.345 m² met ingesloten tuin en zwembad. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, gezellige woonkamer met open haard en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen die uitgeven op de grootse tuin. Ruime, volledig uitgeruste keuken met eethoek. Poolhouse met open haard, bar, douche en wc. 1st verd. : masterbedroom met ensuite badkamer en terras, 2 slaapkamers met elk een douchekamer, grote dressing (die ook als slaapkamer kan ingericht worden) met douchekamer, apart toilet. 2de verd. slaapkamer en hobbyruimte. Alle slaapkamers hebben air-conditioning. Wasplaats en berging. Garage voor 2 wagens. Meerdere buiten staanplaatsen. (EPC 213 kwh/m² - UC 20210211-0002372411-RES-1)

Referentie nr.4323219
Verdiepingen2
Opp.ca. 395m²
Bruto grond opp.ca. 1345m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 2
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 3077
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC213kWh/m²
Ref. EP(B)20210211-0002372411-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan