Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 111m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 635.000,-

Ref: 4341244

te koop

EXCLUSIEF: Mooi duplex appartement op centrale locatie

EXCLUSIEF: duplex in recent gebouw van 2010, centraal gelegen waardoor alle winkels bereikbaar zijn op wandelafstand. Indeling: inkomhal met apart toilet, leefruimte met aansluitend groot terras. Berging. Eetruimte met volledig open en geïnstalleerde keuken, groot terras. Op de verdieping: master bedroom met aansluitende badkamer. Berging. 2de grote slaapkamer met ingemaakte kasten. Aparte douchekamer. Specificaties: 2 grote terrassen, kleine mede-eigendom, privatieve kelder, fietsenberging op het gelijkvloers. (EPC 186 kwh/m² - UC 20210423-0002405914-RES-1)

Referentie nr.4341244
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 111m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC186kWh/m²
Ref. EP(B)20210423-0002405914-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close