Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 161m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke

€ 1.795.000,-

Ref: 4346568

te koop

Prachtig appartement met heerlijk zicht op de minigolf in Knokke-Het Zoute

Prachtig duplex appartement gelegen in een kleinschalige villaresidentie met zicht op de minigolf/approachgolf. Een locatie waarbij het strand en de winkels zich op wandelafstand bevinden. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aparte Tv-ruimte met luxueuze afwerking. Leefruimte met een zeer aangename plafondhoogte en waarbij men toegang heeft tot het ruim zuidgericht terras, open zichten op de minigolf/approachgolf. Eetplaats. Ingerichte keuken voorzien van Miele toestellen. Slaapkamer 1 met terras en aansluitende douchekamer. Op het verdiep: open bureau met zicht op de leefruimte en de minigolf. Zeer ruime 2e slaapkamer met aansluitende dressing en luxebadkamer (ligbad met massagefunctie - douche - toilet - dubbele wastafel). Dubbele garagebox inbegrepen in de prijs! Mogelijkheid tot aankoop van een bijkomende parkeerplaats in de residentie. (EPC 430 kwh/m² UC EPC ref.: 20200807-00002301423-res-1).

Referentie nr.4346568
Verdieping2-3
Verdiepingen3
Opp.ca. 161m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingelektrisch
EPC430kWh/m²
Ref. EP(B)EPC ref.: 20200807-00002301423-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan