Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 135m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 750.000,-

Ref: 4355552

te koop

Opportuniteit in Duinenwater !

EXCLUSIEF TE KOOP : Mooi duplex penthouse appartement te "Duinenwater" met een ruim terras en meerzicht ! Indeling: inkom met apart toilet, open en volledig geïnstalleerde keuken met berging, eetplaats. Ruime living met veel lichtinval uitgevend op het terras met zicht op het meer. Op het tweede verdiep 3 slaapkamers 1 badkamer en 1 douchekamer, 2de aparte toilet. Mogelijkheid tot aankoop van een ruime garagebox in het gebouw! Een bezoek waard. (EPC: 67.11 kWh/m² UC: 331043-G-2014_112/EP13217/A002/D01/SD030).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaar vervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4355552
Verdieping2
Verdiepingen2
Opp.ca. 135m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC67kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2014_112/EP13217/A002/D01/SD030
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan