Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 7
Cambier De Nil icon bathroom 6
Cambier De Nil icon surface 1622m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4357778

te koop

Karaktervolle villa in het Zoute

Prachtige, ruime karaktervolle eigendom (bj. 1939), volledig en luxueus gerenoveerd en uitgebreid in 2012, gelegen op een terrein van 1622 m² in het Zoute, tussen de golf club, de zee en de Royal Tennis club. Indeling: inkom (vestiaire-toilet), zeer ruime zithoek met open haard, aparte eetplaats, ruime leefkeuken met open haard (met alle Miele apparatuur), bijkeuken, 7 slaapkamers en 6 badkamers, hammam, dressings. Kelder met conciergerie (kitchinette) of speelkelder/home cinema/... . Meerdere terrassen en prachtige tuin met zwembad en poolhouse. Garage voor 2 wagens en parking voor 4 wagens. (EPC 162 kwh/m² - UC 20201204-0002346680-RES-1) Uniek eigendom met enorm veel charme, met een ziel, een echte 'familie'-eigendom, met behoud van alle waardevolle materialen/elementen!

Referentie nr.4357778
Verdiepingen2
Opp.ca. 700m²
Bruto grond opp.ca. 1622m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers7
Badkamers6
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
Verwarminggas cv
EPC162kWh/m²
Ref. EP(B)20201204-0002346680-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan