Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 98m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 4359688

te koop

Prachtig hoekappartement nabij de zee en de winkels.

Volledig gerenoveerd hoekappartement op enkele stappen van de winkels en de zee, met mooie zichten over het Zoute ! Indeling: inkomhal met gasten wc en vestiaire, ruime woonkamer uitgevend op het zuid-geörienteerd terras met open zichten, open keuken. 2 volwaardige slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Badkamer en douchekamer. Fietsenberging en 2 kelders in de residentie. Mogelijkheid tot aankoop van een parking in het gebouw.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4359688
Verdieping2
Verdiepingen5
Opp.ca. 98m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas
EPC89kWh/m²
Ref. EP(B)20210429-0002408571-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close