Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 181m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.350.000,-

Ref: 4361122

te koop

Mooiste zicht van de Kustlaan op de approach golf!

Zeer luxueus en volledig gerenoveerd duplexappartement (181m²) met zuid gericht zonneterras en uniek zicht op de approach golf. Hartje Zoute, ideaal gelegen op het mooiste deel van de Kustlaan en zijn mondaine winkels, dit op een zucht van de Zeedijk. Zowel 5de als 6de verdieping is bereikbaar met de personenlift. indeling: zeer ruime leefruimte met ruim zonneterras aan voor- en achterzijde. Volledig uitgeruste leefkeuken met luxe apparatuur en doorlopende eethoek. op het verdiep: hal , 3 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten. 2 complete ruime badkamers en ingemaakte kasten. Mogelijkheid om garage aan te kopen in de residentie. (EPC 106kWh/m² - UC 1539801).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4361122
Verdieping5
Verdiepingen8
Opp.ca. 181m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC106kWh/m²
Ref. EP(B)1539801
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan