Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 103m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.295.000,-

Ref: 4361284

te koop

EXCLUSIEF: Uniek gerenoveerd hoekappartement op de wandeldijk

EXCLUSIEF: Prachtig en volledig gerenoveerd hoekappartement op de Wandeldijk in een prestigieuze residentie. Uitzonderlijke afwerking met oog voor detail. Indeling: Inkom met gastentoilet en vestiaire, magnifieke open keuken aansluitend aan de eetkamer en living allen met een uniek zeezicht, 3 slaapkamers met zijdelings zeezicht en elk hun douchekamer, berging met aansluiting wasmachine/droogkast. Twee privatieve kelders en zeer ruim solarium inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van een gesloten garagebox in de residentie. Conciërge in het gebouw, recente renovatie van de inkom, tuinen, balustrades.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4361284
Verdieping1
Verdiepingen4
Opp.ca. 103m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2126
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC216kWh/m²
Ref. EP(B)20200828-0002308955-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan