Cambier De Nil - garage / parkingCambier De Nil - garage / parkingCambier De Nil - garage / parkingCambier De Nil - garage / parking
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon surface 17m²
Cambier De Nil icon favorite

garage / parking

8300 Knokke-Heist

€ 125.000,-

Ref: 4374420

te koop

Garagebox in villa residentie in Het Zoute nabij Zwinlaan/Bronlaan

Enkele garagebox te koop op niveau -2 genummerd -2.1 - naast het strand ter hoogte van de wandeldijk - kleine mede-eigendom villa residentie North Beach - verkoop onder registratie rechten. Beschikbaar 15.09.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4374420
Verdieping-2
Opp.ca. 17m²
Beschikbaarheidvanaf akte
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close