Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 280m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.900.000,-

Ref: 4381126

te koop

Prachtig duplex-hoekappartement in La Reserve- The Residence

Uniek duplex hoekappartement (258m² + 104m² aan terrassen) met zuidelijk zicht op het Zegemeer in het prestigieuze nieuwbouwproject La Reserve-The Residence, genietend van een uitzonderlijke breedte van 7m. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruim salon met zicht op het Zegemeer, bureauruimte, eetkamer en open leefkeuken uitgevend op ruim terras met zicht op zee. Op de verdieping: nachthal, 4 slaapkamers uitgevend op terras en zicht op het Zegemeer. Berging. Privatieve kelder. Fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop dubbelle garage in het gebouw (155.000 EUR). Mogelijkheid tot aankoop van een extra staanplaats aan 50.000 euro. Verkoop onder BTW. EPC 124 kWh/m²/jaar UC 20200714-0002293942-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4381126
Verdieping4
Verdiepingen5
Opp.ca. 280m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC124kWh/m²
Ref. EP(B)20200714-0002293942-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan