Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 200m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.150.000,-

Ref: 4381428

te koop

Royaal hoekappartement

Royaal hoekappartement, in voorname recente residentie, centrale ligging op de Lippenslaan te Knokke. . Indeling: inkomhal met apart toilet, vestiaire, ruime eetplaats / leefruimte met gevelbreedte van 13m, open en volledig ingerichte keuken met direct toegang tot het terras. Praktische berging (was en droogkast en proviant).  Nachthal.  Zéér ruime slaapkamer met dressing en complete badkamer, tweede zéér ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en badkamer. Uitbreiding van extra slaapkamers mogelijk. 2 privatieve kelders. Fietsenberging in de residentie. Veiligheidsdeur en alarmsysteem aanwezig. Aankoop van 2 staanplaatsen mogelijk in de residentie. (te koop aan 70.000.-€ per plaats). Het appartement is uitgerust met een veiligheidsdeur en een alarmsysteem. Zeker een bezoek waard. ( PEB 80 - UC 31043-G-200864/EP02880/E864/D01/SD011 ) 

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4381428
Verdieping3
Verdiepingen5
Opp.ca. 200m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC80kWh/m²
Ref. EP(B)31043G200864EP02880/E864D01/SD011
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close