Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 132m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 750.000,-

Ref: 4381450

te koop

Uniek appartement op de Lippenslaan met leuke zichten én prachtige tuin.

Uniek (woon)appartement gelegen in het commerciële hart van Knokke (Lippenslaan) met leuke zichten en een prachtige tuin die u de stad doet vergeten! Het appartement heeft een zéér ruime living (8 meter gevelbreedte) met uitgeruste (half)open keuken, mooie hall, ruimte voor wasmachine + droogkast. Gastenslaapkamer + ruime master bedroom met badkamer volledig in de marmer uitgewerkt. Beide kamers geven uit op het overdekt terras/veranda alsook op de feeërieke tuin. Privatieve kelder in het gebouw. Een oase van rust ten midden de winkels en de beweging van de Lippenslaan.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4381450
Verdieping1
Verdiepingen7
Opp.ca. 132m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
TuinJa
WasplaatsJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan