Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 94m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 835.000,-

Ref: 4382271

te koop

Volledig gerenoveerd appartement met verzicht op het Zoute

Volledig gerenoveerd appartement met verzicht op het residentiële Zoute gelegen te midden van de Kustlaan op enkele passen van de minigolf, de zee en de winkels. Indeling: Inkomhal met vestiare en gastentoilet. Ruime living met veel lichtinval en uitgevend op de villa's in het Zoute. Volledig geïnstalleerde open keuken. Master bedroom met douchekamer (inloopdouche, dubbele lavabo en toilet) en tweede slaapkamer met douche en lavabo. Privatieve kelder in het gebouw. (EPC 154 kwh/m² - UC 20200606-0002265260-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4382271
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 94m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC154kWh/m²
Ref. EP(B)20200606-0002265260-res1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan