Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 76m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8301 Knokke-Heist

€ 875.000,-

Ref: 4382732

optie te koop

Uitzonderlijk hoekappartement met gezellig terras en zicht op zee

EXCLUSIEF te koop - Prachtig hoekappartement in villaresidentie te Duinbergen ter hoogte van de Zeilclub met mooi panoramisch zeezicht. Modern ingericht. Indeling: Inkom, compleet ingerichte keuken, 2 mooie slaapkamers met een badkamer. Privatieve kelder, fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een grote garagebox in de residentie . [EPC: 136 kWh/m² - UC 20210611-0002428092-RES-1).

Referentie nr.4382732
Verdieping2
Verdiepingen4
Opp.ca. 76m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC136kWh/m²
Ref. EP(B)20210611-0002428092-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close