Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 208m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.295.000,-

Ref: 4383188

te koop

Prachtig breed appartement met super zeezicht

Uitzonderlijk groot appartement op de Zeedijk, 6 slaapkamers. Dit dubbel appartement is gelegen vlakbij het casino op een 4de verdieping en biedt een mooi, panoramisch zeezicht over 9.5 m gevelbreedte. Samenstelling; 2 inkomhallen, 2 keukens, zeer ruime woonkamer, 3 badkamers, 4 toiletten, 4 ruime slaapkamers (voor dubbel bed) uitgevend op de achtergevel, 2 kleinere slaapkamers, bergingen. Het geheel is te renoveren. Mogelijkheid tot aankoop van 2 ruime parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw. (@95 000 € op gelijkvloers en @85 000 € op -1). (EPC 154 uc 20210611-0002428120-res-1)

Referentie nr.4383188
Verdieping4
Verdiepingen8
Opp.ca. 208m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers6
Badkamers3
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC154kWh/m²
Ref. EP(B)0002428120-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close