Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 139m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 575.000,-

Ref: 4396541

te koop

Super locatie met open zicht op de villa's - Koningslaan

Aangenaam appartement met open zicht, ideaal gelegen in de Koningslaan nabij het Zegemeer en op 10min wandelafstand van het strand, centraal gelegen dichtbij winkels en het marktplein. Indeling: inkomhal, living / salon (42m²), halfopen ingerichte keuken, hal met praktische ingemaakte kasten, gastentoilet. Ruime slaapkamer (1) met bureelhoek, uitgevend op de terras, aparte doucheruimte. Ruime slaapkamer (2) met kasten en bureelhoek en complete badkamer (toilet, dubbele wastafel, douche en bad), praktische berging voor wasmachine en droger, deze kamer geeft ook uit op het terras. (20m²) Elektrische rolluiken aan de slaapkamers. Ruime privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot het huren van een garage box op niveau gelijkvloers van de residentie. Kleine mede-eigendom. [EPC 191 kWh / m² - UC: 0001725384].

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4396541
Verdiepingen4
Opp.ca. 119m²
Bruto grond opp.ca. 139m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1269
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC191kWh/m²
Ref. EP(B)201502110001725384.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close