Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 149m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8301 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4400507

te koop

Project bovenbouw Palace; prachtige duplex met frontaal zeezicht

Uniek nieuwbouwproject van 4 duplex appartementen op de bestaande residentie 'Palace' op de Zeedijk, nabij het Driehoeksplein. Indeling: inkom met toegang tot leefruimte met aansluitend ruim terras. Toilet met vestiaire. Open volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats en toegang tot zuidgericht terras. Berging. op het verdiep: master slaapkamer met aansluitende badkamer (dubbele wastafel, douche). Apart toilet. Ruime 2e slaapkamer. Douchekamer met wastafel. Slaapkamer 3.

Referentie nr.4400507
Verdieping8
Verdiepingen9
Opp.ca. 149m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers2
TerrasJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close