Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 139m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.985.000,-

Ref: 4400862

te koop

Hoekappartement gelegen in het Zoute met een oppervlakte van 139 m²

Ruim lichtrijk hoekappartement met frontaal zeezicht in het Zoute. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 139 m² en heeft de goede zonneoriëntatie (Zuid-West). Bestaande uit inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime leefruimte met eetplaats die toegang biedt tot het aangenaam terras met het indrukwekkende zeezicht. Keuken. Berging. Hoofdslaapkamer met badkamer. 2de slaapkamer met privatieve badkamer. 3de en 4de slaapkamer hebben een gedeelde badkamer. Gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid aankoop van 2 staanplaatsen naast elkaar in de residentie. Het betreft een verkoop van aandelen. EPC: in aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4400862
Verdieping2
Verdiepingen8
Opp.ca. 139m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close