Cambier De Nil - grondCambier De Nil - grond
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon surface 1950m²
Cambier De Nil icon favorite

grond

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4402087

te koop

Opportuniteit! Prachtige bouwgrond gelegen in het zoute

Uitzonderlijke bouwgrond gelegen op een rustige ligging met perfecte oriëntatie in het Zoute. Unieke locatie voor het bouwen van uw droomvilla. Perceel met een oppervlakte van maar liefst 1.950 m². Contacteer ons voor meer informatie.

Referentie nr.4402087
Bruto grond opp.ca. 1950m²
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close