Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 115m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.850.000,-

Ref: 4411815

te koop

Appartement gelegen op één van de mooiste locaties in het Zoute

Volledig gerenoveerd en gemeubileerd appartement, prachtig gelegen in één van de mooiste paadjes in hartje Zoute, net naast het Dominicanenkerkje. Volledig uitgevend op het zuiden en prachtige zichten op de tuinen en de omliggende villa's. Terras met 13m breedte volledig Zuid gericht. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruime woonkamer met open haard, salon en eethoek, volledig uitgeruste keuken, master bedroom met dressing en douchekamer, tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, afzonderlijke douchekamer en berging/wasplaats. Privatieve kelder. Alle materialen zijn van hoogstaande kwaliteit. Een totaalrenovatie met oog voor elk detail. Mogelijkheid om 2 staanplaatsen aan te kopen in de residentie. EPC 156. Zeker een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4411815
Verdiepingen2
Opp.ca. 115m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC156kWh/m²
Ref. EP(B)0002283898
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close