Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 110m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4420324

te koop

Smaakvolle penthouse met prachtig frontaal zeezicht

Gerenoveerd luxueus hoek appartement met frontaal zeezicht en 3 slaapkamers. Gelegen in een alleenstaande residentie op enkele stappen van de wandeldijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer met toegang tot twee terrassen. Volledig geïnstalleerde keuken met hoogwaardige toestellen van het merk Gaggenau. Master slaapkamer met aansluitende badkamer. Ruime slaapkamer 2 en 3 met aparte douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats in de residentie. Specificaties; Praktische privatieve kelder, gemeenschappelijke fietsenberging en conciërge in het gebouw. EPC: 277 kWh/(m² jaar) UC: 20210523-0002247811-RES-2.

Referentie nr.4420324
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 110m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas
EPC277kWh/m²
Ref. EP(B)20210523-0002247811-res-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close