Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 159m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 985.000,-

Ref: 4420864

te koop

Ruim penthouse appartement, centraal en zonnig gelegen

Zéér ruim en aangenaam duplex - penthouse appartement met verfijnde afwerking. Indeling : hall, vestiaire, toilet, volledig ingerichte keuken, eetkamer met terras, salon met véél lichtinval uitgevend op terras gericht naar het Westen. Op de verdieping : nachthall met drie slaapkamers, een complete badkamer en een douchekamer. Privatieve kelder in de residentie en mogelijkheid om een parking aan te kopen in de nabije omgeving aan 75.000.-€. Zeker een bezoek waard. (EPC 133kwh/m²- UC 20201104-0002336034-RES-1.)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4420864
Verdiepingen5
Opp.ca. 159m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1600
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC133kWh/m²
Ref. EP(B)20201104-0002336034-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close